Ademsessies

Kom Liquid Breath sessies ervaren en geef jezelf een innerlijke massage cadeau!

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je helpt je bewustzijn op mentaal, fysiek, emotioneel, en spiritueel niveau te vergroten. Het helpt om uit je hoofd in je lijf te gaan, en meer te gaan voelen. Pijn kan verminderen of verdwijnt, zorgen en angsten worden minder. Het gaat hierbij niet om dat je iets ‘moet’ doen, maar dat je tijdens de sessie alles mag toelaten, ervaren, te laten zijn. Ik noem het een innerlijke massage of detox, die helpt ruimte te maken, zodat energie weer kan stromen.

Deze ademtraining is superkrachtig en leert je eenvoudig hoe je zelf meer rust, ontspanning, gezondheid en verdieping creëert.

Traject van 3 ademsessies om meer ruimte en verdieping te ervaren: 250 euro inclusief btw.
Een enkele ademsessie duurt 1-1,5 uur, kosten 95 euro  inclusief btw op locatie in Kaatsheuvel.

Review

Lia
Lees verder
Wat een feest om dit bij jou te mogen ervaren. Na een lelijke val van 4 weken geleden voelde ik me totaal in elkaar gedrukt. Het voelde net alsof al het leven uit me geperst was. Heel langzaam door fysio ben ik weer op krachten gekomen. Toch voelde ik dat ik nog wat miste. Ik zag dat Gwen een bepaalde ademtechniek gaf en iets in me zei dat ik dit moest doen. Ik werd liefdevol ontvangen door Gwen met een heerlijk kopje thee en ik zag meteen het mondstuk liggen en voelde weerstand. Gwen zag dit en zei dat ik het in mijn mond kon doen om alvast te wennen. Ik voelde me meteen gezien. Daarna begon ik aan het echte werk. Liggend op een heerlijk vachtje en onder een fijn dekentje begon ik aan mijn reis. Eerst voelde ik nog weerstand, maar door de liefdevolle woorden van Gwen werd dat steeds minder. Ik mocht helemaal mezelf zijn. Mijn intentie is ook: Ik ben bij mezelf. En langzamerhand groeide dat vertrouwen. Er werd niet gepusht. Het mocht er allemaal zijn. Aan het einde mocht ik nog even nagenieten van het hele gebeuren. Er is nu ruimte ontstaan in mijn lijf dat zo gekneusd is. En het mooiste vind ik dat ik nu mijn innerlijke kind in mij kon ervaren. Meestal zie ik haar buiten mij. Dat was een supermooi moment. Lieve Gwen superbedankt voor je liefdevolle ondersteunende zorg.