Dierencommunicatie

Merk jij verandering op in het gedrag bij je dier? Of is je dier angstig of onrustig?
En sta jij open voor jouw eigen innerlijke belevingswereld in relatie tot je dier?
Wil jij jouw dier nog beter leren kennen? 

Wij hebben net als dieren zijn/haar eigen reis en levensthema’s hier op aarde, maar het kan ook zo zijn dat jouw dier je spiegelt. Dieren voelen veranderingen aan in hun omgeving. Dieren lezen/horen/voelen energie, dus ook in jouw woorden, gedachten en gemoedstoestand, bewust en onbewust. Dieren laten ons vaak zien wat wij zelf op dat moment niet kunnen of willen zien. Ze nodigen ons uit om de verbinding met onszelf te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat zich aandient. Je helpt hiermee niet alleen je dier, maar ook jezelf. Je dier kan je leraar zijn en veel wijsheid bieden, als je hiervoor open staat om het te ontvangen!

reading & healing

Door intuïtief (telepathisch) vanuit mijn hart contact te maken met jouw dier (en jou), kan ik erachter komen wat er speelt. Dit kan in het bijzijn van het dier maar ook via een foto. Ik doe voornamelijk consulten met honden en katten.
Andere dieren in overleg.

Een consult kan helpen in wederzijds begrip, inzicht in wat te doen en jullie onderlinge band versterken. Je krijgt tips mee hoe je je dier en jezelf kunt helpen.
Als er heling nodig is, is het mogelijk om van hieruit je huisdier een UWTH (Universal White Time Healing) te laten ondergaan. UWTH is een bijzonder krachtige en liefdevolle helingsenergie die inwerkt op traumalagen, blokkades, emotionele of fysieke klachten zowel bij mens en dier.

Hiervoor heb ik een samenwerkingsverband met Corinne van den Brand. Wij zijn samen de mobiele Huisdieren Reading & Healing poli en komen op dierenbezoek en/of helpen op afstand.

Ervaar jij momenteel veel stress en onrust? Wij kunnen je tijdens een consult leren hoe je meer tot ontspanning en rust kunt komen, zodat dit ook een gunstig effect heeft op je dier. Ook leren we je hoe je hierover zelf kunt communiceren met je dier. 

Wil jij de band met je dier versterken en samen de ontspanning opzoeken? Ik ontwikkel momenteel een EcoNIDRA sessie speciaal voor mens en dier. Heb jij interesse in zo’n sessie die je thuis op jouw moment samen met je dier kunt beluisteren? 
Laat het me weten. Meer over de diepte-ontspanning van EcoNIDRA vind je in het menu.

Dit is geen vervanging voor een dierenartsbezoek. Als je twijfelt over welzijn van je dier, adviseer ik altijd om ook de dierenarts te raadplegen.

Kosten

Consult dierenreading met Gwen via foto:
95 euro inclusief btw

Dit houdt in:
telefonische afstemming, telepathisch communiceren, telefonische terugkoppeling en uitgewerkte reading via mail.

Kosten consult dierenreading, healing en coaching
op locatie:

147 euro inclusief btw

EcoNIDRA sessie voor mens en dier
vraag naar de mogelijkheden

Reiskosten worden in rekening gebracht bij een huisbezoek. Van 30 cent per gereden kilometer (heen en terugreis).

review

Wendie
Lees verder
Twee maanden geleden kregen wij een nieuwe kitten in ons gezin met al een kater. Zijn broertje, waarmee hij dikke stoeimaatjes was, was 10 maanden daarvoor aangereden. Wij hoopten dat deze kitten weer wat vrolijkheid zou komen brengen, maar onze kater vond het maar niks en bleef geïrriteerd blazen naar haar. Via een vriendin kreeg ik de tip om Gwen om hulp te vragen om in te voelen wat Brommer, onze kater nodig had in deze situatie. Gwen was vanaf het eerste contact ongelofelijk vriendelijk en enthousiast. Ze wilde dolgraag helpen en haar gave om met dieren te communiceren inzetten voor ons.

We spraken af dat ze een reading zou doen (of meerdere als dat nodig was) en die als tekst naar ons zou sturen, zodat we hem hier allemaal konden lezen en bespreken. Een paar dagen later hadden we de informatie binnen en uit alles bleek dat Gwen zowel Brommer als ook de kitten Zoë goed aanvoelde. Zelf broertje Brownie was wat komen laten zien. Zo leerden we dat Brommer nog rouwde om zijn broertje, zich in de steek gelaten voelde en hem niet los kon laten. Dus had Gwen in het gesprek met beide broers uitgelegd dat ze elkaar los mochten laten en verder gaan.

Verder gaf Brommer aan dat hij meer rust nodig had in ons volle, drukke huishouden en verwees hij naar een gezinslid met beperkte communicatieve vaardigheden. We zijn nu samen aan het zoeken naar betere communicatie tussen onze gezinsleden en gaan op zoek naar een andere woning met meer ruimte. Gelukkig kan iedereen nu weer naar werk en school, dus dat brengt ook rust en regelmaat. We vertellen nu nog meer tegen de katten wat we doen en waar we naar toe gaan etc, zodat ze beter weten waar ze aan toe zijn.

Maar het mooiste is wel dat we Brommer en Zoë konden helpen om aan elkaar te wennen. Brommer leerde haar zien als een vrolijk maatje, waarmee hij weer als vanouds kan stoeien. En zij is nu respectvoller naar hem, geeft ruimte en eet zijn eten niet meer op. Gwen heeft ons bijzonder veel tips gegeven over hoe we de katten beter kunnen begeleiden. We hebben bijna alles uitgevoerd.

Ook een paar dagen en weken later informeerde Gwen zelf bij mij hoe het ging en elke keer was de situatie verbeterd. Inmiddels is het 6 weken geleden en is het koek en ei tussen de katten. Ze slapen samen, maken de tuin onveilig en stoeien alsof hun leven er vanaf hangt; geweldig om te zien <3

Ik ben Gwen ontzettend dankbaar voor haar liefdevolle hulp en het uitgebreide verslag met uitleg en tips wat we kregen. Mocht er zich weer eens iets voordoen, zal ik haar zeker weer inschakelen.