EcoNIDRAtm sessies

Op een zachte manier de overgang maken van ‘doen’ naar ‘zijn’. Een moment om te vertragen en te rusten. Als EcoNIDRA Teacher en geef ik zowel online als offline EcoNIDRA ™ sessies waar je je op in kunt schrijven.  

EcoNIDRA™ is een vorm van Yoga Nidra, samengebracht met de elementen uit de Forest Therapy en de helende effecten van de natuur. Het is een diepte ontspanning, waarin je door mijn stem wordt begeleid naar de ruimte tussen waken en slapen. Tijdens een EcoNIDRA ™ sessie maak je een reis door je lichaam, je zintuigen, en (de geluiden van) moeder natuur. 

Maak tijd voor jezelf om te ontspannen. Creëer een fijn plekje voor jezelf om te gaan liggen. De online sessies zijn te volgen zonder dat je ernaar hoeft te kijken. De offline sessies zijn zowel binnen als buiten in de natuur te organiseren.

Heb jij behoefte aan rust, een diepere verbinding met jezelf, de natuur en je zelfhelende vermogen?
Dan is een EcoNIDRA ™ sessie iets voor jou.  

Voordelen van EcoNIDRA:

  • Een staat van diepe ontspanning.
  • Bewustzijnsverdieping.
  • Ervaren van een diepere verbinding met je innerlijke ecosysteem en de natuur om je heen.
  • 1 EcoNIDRA sessie staat gelijk aan 3 a 4 uur slapen.
  • Het werkt stressverlagend en kalmeert je zenuwstelsel.Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd
  • Helpt bij angst, spanning, depressie en burn-out.

In het najaar 2023 start voor de vierde keer online de 4-elementen reeks. Vijf weken samen op reis door de elementen aarde – water – vuur – lucht – alle elementen samen. 
Alle dagen zijn de sessies van 19 – 20 uur. Data worden nog bekend gemaakt. 

De investering voor deze reeks is 60 euro. Losse sessies zijn 15 euro per keer. 

Een live sessie bijwonen in combinatie met een stiltewandeling?
Dit kan op de Rust-cirkel op zaterdag 17 juni 2023 van 10-15 uur in Loon op Zand. Een mini retreat met een dubbele dosis ontspanning en potluck lunch. Eigen investering is 55 euro.

ZELFZORG ZATERDAG

Jijzelf als medicijn bij stress, vermoeidheid en pijnklachten. Verzorg en verzacht je lichaam en geest tijden de zelfzorg sessies d.m.v. diepte-ontspanning (EcoNIDRA), lichaamswijsheid en creativiteit.

Nieuwe data worden nog bekend gemaakt.