Intuïtieve coaching

Er komt een vraagstuk bij je naar boven waar je mee worstelt. Het houdt je zelfs tegen om op een ontspannen manier te genieten van alles wat er al is. Wellicht slaap je minder en voel je je onrustig; als intuïtief coach sta ik klaar om bij te dragen aan een hoger bewustzijn, zelfreflectie en een gezonde dosis eigen liefde vanuit de principes van de natuur. Het thema, het vraagstuk of de klacht(en) zijn zo persoonlijk, dat we met elkaar een traject op maat uitstippelen om tot een duurzaam eindresultaat te komen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen om een passende werkwijze af te stemmen zodat we positieve impact creëren voor jou. Zie het als het ultieme cadeau om jezelf meer energie, vitaliteit, rust en zelfliefde te geven.

Aandacht voor jou!

Als intuïtief coach stem ik mij af op jou, waardoor ik ook kan lezen wat er niet wordt gezegd. Dankzij verschillende gesprekstechnieken, het contact met de natuur, rollenspellen, lichaams- energetisch werk en systemische oefeningen zetten we je weer in jouw kracht, zodat jij de vrijheid voelt om te zijn wie je werkelijk bent.

Ik begeleid je onder andere bij stress- en spanningsklachten, hooggevoeligheid, een burn-out, depressie en angst. We ontdekken hoe je bijvoorbeeld vanuit vertrouwen mag leven in plaats van in angst. Een negatief zelfbeeld, onzekerheid en sombere gedachtes remmen je af; het is tijd om belemmerende overtuigingen te doorzien en jezelf te ontdoen van patronen die je niet langer dienen. Als intuïtief coach geef ik je inzicht in wie je bent en voelen we samen aan wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in de richting die aansluit bij je wensen.

Een LOSSE sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 135 euro inclusief btw.
Op locatie in Kaatsheuvel, in de natuur of online.

STRIPPENKAART:

3 sessies 1 uur: van 285 euro voor 259 euro incl. btw

 

INNERLIJKE REIS TRAJECT

3 maanden traject op maat

Voor wie?

Ik ben er voor jou om je weer in jouw kracht te zetten. Om je te leren leven vanuit het contact met jouw natuurlijke bron.

Wat ga jij doen?

Tijdens dit traject leer je je eigen reisleider te zijn. We herontdekken jouw kompas; tijdens het innerlijk reistraject mag je ervaringsgericht op ontdekkingstocht gaan naar jezelf. Ontdek hoe jouw reis voor je werkt en ervaar heling, meer rust, zelfliefde en vertrouwen om weer in balans te leven. Dankzij inspirerende vragen, oefeningen, lichamelijk en energetisch werk kom je op de plek waar je graag wil staan. Je mag er zijn. Je mag hier zijn met alles wat er is.

Samenwerken

Tijdens het innerlijk reistraject ben ik jouw medereiziger; ik gids, ik spiegel je, stel de juiste vragen, zet kennis en oefeningen vanuit verschillende invalshoeken in om jou zelf te laten voelen. Waardoor jij gaat ervaren wat werkt voor jou. Met elkaar maken we het verschil zodat je (weer) mag genieten van balans, rust en ruimte voor jou. Omdat je jouw ruimte mag vullen met zelfliefde en vertrouwen, waardoor je jouw potentieel kunt benutten. We mogen levenslang leren én groeien. En deze groei gun ik je ook, want alles wat je aandacht geeft mag zich ontwikkelen. Ik verheug mij op onze kennismaking en de mogelijkheid om samen te werken, zodat we je voeden met inzichten en ervaringen om vanuit dit bewust Zijn te leven. 

Vanuit heelheid kunnen je klachten naar de achtergrond verdwijnen en wie je werkelijk bent op de voorgrond verschijnen

review

José
Lees verder
In mei 2021 zat ik er, na een turbulente periode zowel privé als op werk, doorheen en in een opwelling belde ik Gwen. Ze legde me kort uit wat ze precies deed en op welke manier, kosten en dat ze uiteraard bereid was mij te helpen als ik dacht en voelde dat zij dit zou kunnen. Het gevoel was goed en ik nam haar hulp met beide handen aan. Nu 3 maanden verder ben ik nog steeds enorm blij met de stap die ik toen heb gezet.

Dankzij en met behulp van Gwen ben ik nu al dichter bij mezelf. Herken ik patronen en kan er naar handelen of accepteren. Ik voel me lichter, vrijer en ervaar veel meer innerlijke rust. Uiteraard heb ik het zelf gedaan maar Gwen stond me bij en gaf op intuïtie richting aan mijn pad.

Gwen werkt op gevoel en vindt niks, maar dan ook helemaal niks, vreemd of gek. Alles mag er zijn. Ze luistert echt en volgt haar intuïtie in de behandeling. Mijn doel was om weer te voelen en te weten wie ik ben en wat ik wil en vooral het loslaten van oude, vastgezet verdriet en pijn. Ik kan oprecht zeggen dat het loslaten van verdriet en pijn enorm heftig en emotioneel was, maar heeft zoveel ruimte en licht gegeven dat ik dankbaar ben dat ik de stap heb kunnen, mogen zetten. Ik voel weer en durf weer te vertrouwen op mijn gevoel. Ik ben er nog niet maar ik ben al een heel eind op weg en het voelt enorm goed. Ik herken patronen en daardoor kan ik de keuze maken hoe ik ermee omga en hoe ik situaties benader. Ik ben aan het leren om in het moment te leven, vooral van mezelf te houden en dingen te accepteren zoals ze zijn en ze er ook te laten zijn.

Gwen is heel toegankelijk, goed bereikbaar en staat voor je klaar. Ze opent je de ogen, houdt je een spiegel voor en als je daarin durft te kijken ontdek je zoveel mooie dingen aan jezelf. Als je de reis naar jezelf terug durft te maken raad ik Gwen met stip aan om je door haar te laten begeleiden.

Wat ontvang je tijdens het INNERLIJKE REIS TRAJECT

597 euro

  • Gratis kennismakingsgesprek online of telefonisch 30 min.
  • 4 sessies online/ live of in de natuur van 1-1,5 uur per sessie
  • Rustreis: elke maand een EcoNIDRA sessie; te beluisteren op jouw eigen plek, op je eigen moment en zo vaak als je wilt
  • Opdrachten/ tips/ inspiratie tussendoor gedurende het traject
  • Begeleiding via mail en whatsapp

OPTIONEEL bij te boeken

  • Pure Empowering Fotoshoot (hobbiematig puur en natuurlijk) in de natuur (1,5 uur:
    20 foto’s; kan evt ook MET je dier) Foto’s worden met telefoon en camera gemaakt.
    T.w.v. 250,= 

Inclusief btw

Neem contact op om jouw innerlijk reistraject te bespreken waarin jouw vraagstuk centraal staat. Ik maak het traject geheel op maat zodat het past en aansluit bij jouw wensen om te komen waar je wil staan. Ontvang meer informatie en laten we kennismaken om te ontdekken wat goed voelt voor jou.

Mensen met deze klachten en wensen begeleid ik vaker