Loopbaancoaching

Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Of zit je in de oriënterende fase en wil je de arbeidsmarkt verkennen? Vind je het nuttig om jouw vaardigheden en kwaliteiten in kaart te brengen? Bij loopbaancoaching adviseer en ondersteun ik de werkgever wanneer er sprake is van een langdurig zieke werknemer. Ik denk graag mee om tot een passende oplossing te komen. Anderzijds zet ik mij ook in voor werknemers die bijvoorbeeld vast zijn gelopen in hun werk en willen weten wat voor werk goed bij hen past. Ook als je niet goed weet hoe je het vinden van (ander) werk kunt aanpakken, sta ik klaar om je te begeleiden. Ik help je onder andere bij het opstellen van je motivatiebrief en CV en ik leer je sollicitatie- en netwerkvaardigheden aan. Heb je jouw nieuwe baan gevonden? Dan bied ik tevens nazorg bij het starten op je nieuwe werkplek.

Ook kan ik helpen bij re-integratie en outplacement. Dan is er naast de bovenstaande punten ook aandacht voor het verwerken van verlies van de baan/gezondheid en ondersteuning om te kijken naar mogelijkheden. We focussen ons op wat er wel mogelijk is en wat jou/ jouw werknemer energie geeft om alsnog werkplezier te ervaren. Daarnaast bied ik ondersteuning in het traject richting UWV. Wil je gebruik maken van mijn diensten als loopbaancoach? Stuur mij een berichtje zodat we kennis kunnen maken.

Bij re-integratie en outplacement zijn meerdere partijen betrokken, zoals de cliënt, werkgever, bedrijfsarts, UWV. Ik begrijp de belangen van deze partijen en weet mijn rol als loopbaancoach hier op af te stemmen. Ik ondersteun jou/jouw werknemer op maat in de kortste weg naar werk.

investering

particulier

Sessie loopbaancoaching:
95 euro inclusief btw per uur

Loopbaancoaching traject op maat 5 sessies:
425 euro inclusief btw 

zakelijk

Vraag een offerte aan

Voor een traject op maat t.b.v. persoonlijke ontwikkeling 
en duurzame inzetbaarheid

review

particulier

Marinke
Lees verder
Na anderhalf jaar burn-out kwam ik tijdens mijn re-integratieproces bij Gwen terecht. Volledig terugkeren in mijn huidige baan lukte niet, hoe graag ik ook had gewild. In anderhalf jaar uit de running zijn, gebeurt er veel in je hoofd. Het was een moeizaam, maar mooi proces, waar uiteindelijk ook Gwen een deel van werd. Ik heb me enorm op mijn gemak gevoeld, wat ik heel belangrijk vind. Doordat ik me begrepen voelde, ze op een goede manier met me meedacht, ze me hielp mijn kwaliteiten en talenten te ontdekken en ze me af en toe “een schop onder de kont” gaf, is het een mooie ontdekkingstocht geworden naar een nieuwe baan. Want wat voor talenten heb ik eigenlijk? Waar ben ik goed in? Maar vooral, waar word ik blij van? Met die vragen werd ik onder andere geconfronteerd. En tijdens het traject ben ik begonnen met een nieuwe baan waar ik veel beter op mijn plek zit!’

zakelijk

Peggy | Joosen Advies
Lees verder
Al jarenlang werken wij heel prettig samen met Gwen. Of het nu gaat om een re-integratietraject of loopbaancoaching: Gwen weet als betrokken coach altijd snel tot de kern te komen, luistert aandachtig en vraagt door, ze is bijzonder sterk in het naar boven krijgen van kwaliteiten en om deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden. Hierbij houdt zij altijd de doelen van de cliënt voor ogen en begrijpt zij ook de verwachtingen en belangen van de werkgever en/of de bedrijfsarts. Vanuit haar ruime kennis en ervaring, maar vooral ook vanuit haar eigen-wijsheid en inzichten lukt het haar iedere keer weer om het verschil te maken. Zodat de cliënt zelfstandig en met vertrouwen de volgende passende stap maakt.