Over Gwen

Mijn intuïtieve, natuurlijke eigen (werk) ‘wijze’ heeft zich ontwikkeld aan de hand van 20 jaar persoonlijke groei, en ruim 10 jaar werkervaring als coach. Ik voel mij vereerd dat ik mensen en dieren mag begeleiden op hun levenspad. De afgelopen jaren werkte ik onder andere veel samen met sensitieve vrouwen met fysieke en psychische klachten.  

Door mijn eigen ervaring met onder andere angst, burn-out en onbegrepen lichamelijk klachten, ben ik mijn reis van zelfonderzoek jaren geleden gestart. Ik heb inmiddels ontelbare disciplines ervaren en tools ontvangen om te helen; als cliënt, leerling maar vooral als mens. En van elke ervaring haal ik kracht en wijze lessen om elkaar te versterken in de toekomst. Een greep uit de disciplines: psychodynamische therapie, innerlijk kind werk, bodywork, 5Ritmes dans, Qi-gong, Do-In Yoga, EcoNIDRA, Vragen naar Vrijheid, natuurgeneeskundige therapie, mindfulness, systemisch werk, Biologika, adem- en stemwerk, energiewerk, telepathisch communiceren met dieren en de natuur.

Alles wat je nodig hebt, zit al in je!

Vanuit zuiver voelen en weten, zorg ik ervoor dat de ander helemaal in het hier en nu is en vertrouwen krijgt om de innerlijke reis aan te gaan. Ik werk holistisch, dat betekent dat ik voel dat alles met elkaar verbonden is. Ik werk voornamelijk lichaamsgericht en op energetisch niveau. En ik werk volgens de principes van de natuur, waar de sleutels liggen tot zelfinzicht, zelfliefde en zelfheling. Kortom; bij mij mag je helemaal je multidimensionale zelf zijn. Alles wat je nodig hebt, zit al in je! Ik begeleid graag in en door de natuur, want als mens en dier zijn we daar onderdeel van. We zijn in de loop der tijd steeds verder van de natuur verwijderd geraakt, maar ik help anderen terug naar deze natuurlijke bron en staat van zijn. Ik vind het ook prachtig om met dieren en hun eigenaren, die open staan voor zelfreflectie, samen te werken om eventuele problemen inzichtelijk te maken en hun onderlinge band te versterken.

In lijn met je innerlijke natuur

Ik moedig je graag aan om te leven vanuit het contact met jouw natuurlijk bron, jouw waarheid, vanuit de krachtige verbinding met jezelf. Met respect voor de natuur. Waarom morgen beginnen als je vandaag ook al een start kunt maken? Elke stap telt! Ik versterk je graag als intuïtief coach (via on- en offline sessies, waaronder inspirerende wandelingen in de natuur) en loopbaancoach om tot duurzame resultaten te komen. Denk aan minder spanning voelen in je lichaam, meer ademruimte, meer rust en verbinding met jezelf, grenzen durven stellen, voeding voor je lichaam en ziel. Laten we samen wandelen op de mooiste plekken van Noord-Brabant of boek een sessie om jouw loopbaan te bespreken.

Volg je mij ondertussen al op Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube? Daar deel ik de nieuwste updates, data van groepsessies waaronder de stiltewandelingen en extra inspiratie.

Wil je meer over mij of over mijn werkwijze weten? Stuur mij een berichtje via het contactformulier, zodat we binnenkort samen kunnen werken.