Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een simpele, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden en je af te stemmen op je eigen bronconnectie. We werken met intenties en laten je hogere bewustzijn het werk doen.

Soul Body Fusion® is een wereldwijd bekende methode, ontwikkeld door Jonette Crowley, die je daadwerkelijk laat ervaren hoe het is om je eigen spirituele kracht en licht in je lichaam voelen.

Bij een Soul Body Fusion® sessie zitten we tegenover elkaar. Ik zal je vragen om je handen met je handpalmen omhoog op je benen te leggen. Als we online afspreken doen we dit met onze intentie/gedachten. Ik hou gedurende 10 minuten mijn vingers op jouw vingers. Tussendoor zal ik je vragen wat je waarneemt in je lichaam. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen.

Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hogere bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam gaat hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Deze behandeling kan gecombineerd worden met een coaching sessie waardoor het resultaat nog krachtiger wordt.

Ook is deze energetische techniek zeer geschikt om toe te passen bij dieren.

 

energetische techniek
voor mens en dier

Soul Body Fusion® brengt voor iedereen iets anders, afhankelijk van waar jij op dat moment op zielsniveau het meeste behoefte aan hebt.  Vaak voelen mensen zich na een sessie of workshop stralender, beter, meer in hun centrum en rustiger. Het kan ook zijn dat je na een sessie of workshop niet direct verschil merkt of dat je je tijdelijk juist minder goed voelt. Op zielsniveau wordt er dan hard gewerkt om te helen.

Kijk voor meer algemene informatie op www.soulbodyfusion.nl of op de website van Jonette Crowley www.centerforcreativeconsciousness.com

sessies

Het is aan te raden om drie sessies Soul Body Fusion te ondergaan
om de verbinding van ziel en lichaam zo volledig mogelijk te verankeren.

3 sessies SBF: 120 euro inclusief btw