Themawandelingen

Ontdek het diverse aanbod waarin een thema centraal staat. Beleef bijvoorbeeld een Stiltewandeling of Mindfulness wandeling in een groep of neem je camera mee op de wandeling Bezield Fotograferen.

Stiltewandelingen

Regelmatig organiseer ik een stiltewandeling in de natuurgebieden rondom Kaatsheuvel. Stilte zorgt voor rust en ontspanning. Je zult merken dat je je bewuster wordt van wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Gun jij jezelf ook een heerlijke wandeling in stilte? Warm welkom!

We wandelen ongeveer 5 km op een rustig tempo in stilte. We vertragen en beleven. We gebruiken niet of nauwelijks woorden en ik begeleid de wandeling intuïtief, waarbij ik me laat leiden door de energie van dat moment.  

Kosten losse stiltewandeling: op donatiebasis met een minimum van 15 euro per keer.
De helft van je donatie gaat naar Tree Nation voor het planten van bomen over de hele wereld.

Bezield Fotograferen

Daarnaast plan ik op gevoel bepaalde themawandelingen, zoals bijvoorbeeld de wandeling ‘Bezield Fotograferen’. Houd hiervoor de nieuwsbrief of facebook in de gaten.

Vind jij het bijvoorbeeld leuk om foto’s te maken in en van de natuur? En heb jij de behoefte om meer in hier en nu te zijn? In verbinding met je hart? Dan is deze wandeling wellicht iets voor jou!

Na een korte kennismaking en oefening om volledig in het hier en nu te zijn, wandelen we ongeveer 4,5 km op een rustig mindful tempo door de natuur. Terwijl we wandelen, maken we foto’s vanuit jouw perspectief en verbondenheid met dit moment. Met een telefoon of camera, net wat goed voelt voor jou!

Op dit moment zijn er geen wandelingen Bezield Fotograferen gepland. Maar heb jij een paar mensen met wie je zo’n wandeling wilt beleven? Laat het me vooral weten, dan organiseren we samen iets moois!