Themawandelingen

Ontdek het diverse aanbod waarin een thema centraal staat. Beleef bijvoorbeeld een Stiltewandeling in een groep of neem je camera mee op de wandeling Bezield Fotograferen.

Stiltewandelingen

Om de maand organiseer ik een stiltewandeling in de natuurgebieden rondom Kaatsheuvel. Stilte zorgt voor rust en ontspanning. Je zult merken dat je je bewuster wordt van wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Gun jij jezelf ook een heerlijke wandeling in stilte? Warm welkom!

We wandelen ongeveer 5 km op een rustig tempo in stilte. We vertragen en beleven. We gebruiken niet of nauwelijks woorden en ik begeleid de wandeling intuïtief, waarbij ik me laat leiden door de energie van dat moment.  Ontdek het diverse aanbod waarin een thema centraal staat. Beleef bijvoorbeeld een Stiltewandeling in een groep of neem je camera mee op de wandeling Bezield Fotograferen.

De volgende stiltewandelingen zijn gepland op de zaterdagen 8 oktober en 10 december 2022 van 10 tot 15 uur in combinatie met een EcoNIDRA sessie in een yurt (Loon op Zand). Dubbele dosis ontspanning en inclusief lunch. Je investering hiervoor is 55 euro. 

Kosten losse stiltewandeling: op donatiebasis met een minimum van 7,50 euro per keer.
De helft van je donatie gaat naar Tree Nation voor het planten van bomen over de hele wereld.

Ontdek het diverse aanbod waarin een thema centraal staat. Beleef bijvoorbeeld een Stiltewandeling in een groep of neem je camera mee op de wandeling Bezield Fotograferen. 

Bezield Fotograferen

Daarnaast plan ik op gevoel bepaalde themawandelingen, zoals bijvoorbeeld de wandeling ‘Bezield Fotograferen’. Houd hiervoor de nieuwsbrief of facebook in de gaten.

Vind jij het bijvoorbeeld leuk om foto’s te maken in en van de natuur? En heb jij de behoefte om meer in hier en nu te zijn? In verbinding met je hart? Dan is deze wandeling wellicht iets voor jou!

Na een korte kennismaking en oefening om volledig in het hier en nu te zijn, wandelen we ongeveer 4,5 km op een rustig mindful tempo door de natuur. Terwijl we wandelen, maken we foto’s vanuit jouw perspectief en verbondenheid met dit moment. Met een telefoon of camera, net wat goed voelt voor jou!