Een beetje trots

Best wel een beetje trots… voor de 4e keer op een rij dubbel feest… mijn verjaardag en mijn 4-jarig zelfstandig ondernemerschap!

Een botsing een aantal jaren geleden was een kantelpunt in mijn leven. Een moment dat zorgde voor een domino-effect van loslaten… loslaten van degene die ik dacht dat ik was, verlies van gezondheid, verlies van werk, loslaten van mensen en ga zo maar door.

Maar deze tijd veranderde ook in ruimte en nieuwe mogelijkheden. Een zoektocht in het vinden van balans tussen moeten en ‘ont’-moeten, werken en rusten, spanning en ontspanning. Een weg van vallen en weer opstaan. Vele mensen hierover gesproken en ervan geleerd. Maar het belangrijkste is toch wel om met mezelf in gesprek te gaan. Mezelf te zien en te horen. Mijn nieuwe ‘normaal’ te ontdekken. Ik heb mijn energie maar 1x te besteden en de enige die hier verantwoordelijk voor is, ben ik zelf. En hoe mooi is het, om deze innerlijke reis zelf te ervaren en hier ook anderen in te mogen ondersteunen!

Inmiddels mocht ik tussen de 90 à 100 mensen begeleiden. In de zoektocht naar zichzelf, in het kiezen voor zichzelf, naar ander werk of UWV, in de verwerking van verlies, in het omgaan met fysieke en psychische klachten, in het verwerken van trauma, en nog meer…

Daarnaast heb ik ook het mijn intuïtieve manier van coachen mogen ontdekken en diverse mensen op dit vlak mogen helpen. Dit doe ik o.a. graag in de natuur, met lichaams- of energetisch werk. Ook ontstaat een pad in het communiceren met dieren waarbij ik intuïtief in contact ga met een huisdier en het baasje. Bijzonder wat er allemaal op een pad ontstaat door erop te lopen!

Kortom, zoveel mogelijk de dingen doen waar ik blij van word en waarmee ik andere mensen en dieren kan helpen!
En dat is wat mij betreft wel een feestje waard!

Liefs, Gwen
18-07-2021